lördag 6 oktober 2012

Snart är det dax

för årets roligaste event, nämligen pysselträff i Övik. Som jag längtar!!
I år blir första gången jag inte får sällskap av Christin eftersom hon övergett mig;-) och emigrerat till hemlandet Norge. Som tur är så får jag sällskap av Carina, annars har jag nog inte farit. Lite tråkigt att åka själv.

Håller på att fixa lite foton till träffen och hittade några layouts som jag gjorde förra gången jag var i Övik. Tror jag gjorde 6st layouts den helgen, rekord för mig! Kommer inte ihåg till vilken utmaning jag gjorde denna men så här ser det ut iaf
Har inte pysslat nåt sedan i början av Maj, börjar med nåt, drar fram lite grejer och så kommer jag av mig. Vet inte varför det går så trögt. Hoppas verkligen att jag får upp farten efter Övik.

Träningen går super just nu, ligger på 5-7pass/veckan. Om jag bara hade samma driv när det gäller kosten..... Nåja, huvudsaken jag rör på mig!

En kompis till mig kämpar just nu mot cancer. Denna jävulska sjukdom. Hennes son och Love är kompisar och går i samma klass. Livet är skört gott folk, se till att leva till fullo!! Ta hand om varandra!! Här kan ni läsa om hennes kamp.

Inga kommentarer: