fredag 24 augusti 2012

Vardag igen

Nu finns det ingen återvändo, nu är det verkligen slut på sommaren och semestern! Fick 1 vecka extra då jag tog föräldrapenning 3 dagar denna vecka för att kunna skola in Love på 6års/fritids. Det har gått kanoners!! Han vill inte hem när jag hämtar honom och han har inga problem att bli väckt varje morgon och kliva upp tidigare än vad vi är van. Det känns riktigt bra att det flyter på!

I Lördags tog vi till vara på sommarens sista dag, vi var på Revet med Hanna, Micke och några av deras killar. Solen gassade och det var riktigt varmt och härligt ute. Låg på playan i nästan 5 timmar. Love och Emanuel badade precis hela tiden och hade det superskoj i vattnet.
Eftersom sommaren inte har bjudit på så mycket regn de senaste veckorna så har tyvärr hallon buskarna torkat och det har inte alls gått att plocka särskilt mycket. Skittråkigt!
liter har det dock blivit och de har avnjutits tillsammans med keso eller fil:-)
Love har fått vara en hel del med kusinerna och det har han verkligen uppskattat.
Här var vi på bio och såg Madagaskar 3.
Ingen resa har det blivit i sommar, mer än till Tärnaby och Ljusvattnet, utan vi har mest varit hemma och haft det lugnt och skönt. Love har lekt järnet med kompisarna på gården och jag har slappat i solstolen:-)
Picknick ute på gården en härlig sommardag

Nu har jag snart klarat av månaden ut med kickstart. Det har bara varit 1 eller 2 dagar där jag haft det tungt och de har varit de dagar jag gått UPP i vikt. Träningen funkar superbra och är på gymmet minst 1 gång varje dag, oftast på morgonen runt 8-9.
I snitt går man ner 4kg(enligt de på WOS)och jag har inte ens passerat 3kg(vägde mig sist för snart 1v sen) så jag misstänker att jag hör till undantaget. Jag stressar lite för mycket och väger mig i tid och otid och klart att stresshormonerna ställer till det. Sen att jag sover dåligt bidrag oxå tyvärr till att kroppen inte är i balans.
De sista dagarna har jag känt mig mer lugn och harmonisk så hoppas, HOPPAS, att kroppen svarar på det genom att förbränna det där extra som jag så väl behöver. Skulle bli så jävla nöjd om jag gick ner 5kg. Har iaf blivit starkare och snabbare så försöker att tänka positivt ändå!

Inga kommentarer: