söndag 6 mars 2011

Lo med sagotema

Hittade en rolig utmaning hos Kristinasscrapbooking som går ut på att skapa ett kort eller en LO med temat "fantasy"(tex älvor, drakar, slott, magi).

Jag visste direkt att jag ville göra en LO på mig och mina killar när vi är på utflykt i sagoskogen som är en av våra absoluta favoritplatser att vara på. Där kan vi ströva runt i naturen, gå längs med naturstigen som tyvärr är förstörd nu, sitta vid grillelden, fiska eller bara njuta av varandra.

Lite närbilder
Det finns även ett slott där med riddare och prinsessor(som tyvärr oxå är förstörda)som man kan klättra och leka i samt en liten grotta. Med utsikt över vattnet är det ett riktigt mysigt ställe att vara på!

4 kommentarer:

Petra sa...

UR(skogs)FINT!

cri_kee sa...

Sagoskogen blev riktigt läcker...den är fin på bild men mycket finare IRL. Tack för trevligt sällskap vid bordet i lördags :)

Linda sa...

Jätteläckert!!

Susanne sa...

Åhhh vilken underbar LO....älskar färgerna och dina fina dekorationer. Ville även tala om att jag fått hem Suger Rush" pulled Taffy" pappret från pappersbiten, så snart ska jag skrappa den färdig.. TACK ännu en gång för tipset!!
Önskar er en trevlig helg! Kramizar Susanne