måndag 22 november 2010

Bus efter dagis

blev det när kompisen Noah följde med hem idag! Killarna lekte väldigt bra utan minsta lilla tjafs, det va riktigt roligt att se(och höra) på.
Glass paus
Höjdhopp med stil
Just när Noah hade åkt hem så ringde en annan dagiskompis och undrade om Love ville följa med honom hem imorgon. Tyvärr fick Love tacka nej eftersom det är sista FunkyKidz imorgon. Men vi bestämde att Erik ska få komma hem och leka med Love på Torsdag.

Förra veckan hade vi utvecklingssamtal på dagis och fick höra att Love utvecklas fint och är väldigt duktig och hjälpsam. Han startar aldrig några bråk eller är inblandad i speciellt många konflikter. Det som jag blev mest stolt över var att han är jättepopulär bland de andra barnen och alla vill leka med honom. Han funkar bra tillsammans med alla barn och har börjat att säga ifrån om det är något han inte vill. Vi tränar hela tiden på att han ska säga ifrån om det är nåt som inte känns bra och att det ok att säga nej. Han är ju så snäll och vill inte såra någon så ibland går han med på sånt han egentligen inte vill. Vi tränar oxå på att det är ok att visa känslor(för andra än mamma och pappa)och att gråta.
Love är en väldigt känslosam kille och kramas mer än gärna, till mammans stora lycka;-)
Jag älskar min son så otroligt mycket och han betyder allt för mig!!

Inga kommentarer: