torsdag 5 november 2009

är det inte det ena

så är det nåt ännu jävligare!

Dagen började med att jag upptäckte en massa röda kliande utslag på ena låret. Hade även utslag på båda handlederna. Tänkte inte så mycket mer på detta utan gjorde iordning mig för att åka på jobbet. Innan det va dax att arbeta så va jag på ett jobbigt läkarebesök som dessutom höll på mycket längre än vad jag planerat för.

Väl på jobbet så började utslagen klia lite mera, men fortfarande inte så att jag blev orolig. Jobbade på med att ge lite vaccin och det va efter jag va klar med det som det började klia ordentligt! Sökte upp en av läkarna på mottagningen och visade upp utslagen och hörde om han hade nåt förslag på klådstillande. Det samtalet slutade med mig på en brits i ett av våra undersökningsrum med en nål i armen med tillhörande dropp. Fick även cortison samt antihistamin och så hade dom adrenalin i beredskap. Kliade som satan på och i halsen, armarna och på lite varstans på kroppen. Fick av okänd orsak en anafylaxtisk reaktion.
Började svettas och kände mig faktiskt lite ängslig.... Övervakades av mina gulliga kollegor som kollade blodtryck och puls med lite jämna mellanrum. Doktor U kom även in titt som tätt.
Jag fick ligga kvar med droppet i 4 timmar innan jag blev "utskriven".
Kändes huuuur pinsamt som helst, men vad faan gör man!?
Är supertacksam för all hjälp jag fick!!!


Nu är jag trött, matt, lite illamående och blek om nosen. Blir en tidig kväll.....

TACK alla mina fantastiska arbetskamrater

pelukpelukpelukpelukpelukpeluk

Är man en dramaqueen or what ?!?

1 kommentar:

Tilda sa...

men hjälp! det låter ju jätteläskigt. Vad skönt att du blev så väl omhändertagen iaf.
Kram!