söndag 18 augusti 2013

Det blev inte som jag tänkt

men när faan blir det så lixom?!

Idag är sista dagen på en drygt 8 veckors semester och jag bävar lite för att återgå till rutiner igen. Denna sommar har varit underbar! Kanske inte väder mässigt men allt annat.
Tillbringat stor del tillsammans med tvillingen i gymmet. Träningen har jag skött mycket bra, tränat många dubbla pass dvs styrka tidigt på morgonen och löpning på kvällen. Det är kosten som jag inte riktigt får till tyvärr även om jag hade stora förhoppningar på det i början av sommaren. Blir galen på mig själv när jag trycker socker så det sprutar ur öronen!! Vikten har jag hållit ganska så bra iaf, pendlat upp och ner 2kg, så det känns då bra även om jag naturligtvis hade önskat på minus. Men har bara mig själv att skylla!

Under midsommarhelgen var min fina kusin Malin Carstedt i umeå och hon tog sig tid att komma ut till Holmsund och träna med mig och Hanna. Fasen vilken boost det var och det fick mig att verkligen vilja köra hårt i gymmet!! Den kvinnan är ett riktigt energi knippe och jag skulle vara glad om jag hade en liten del bara av hennes vinnarskalle och hennes driv. Spana in hennes getingmidja, den skulle jag gärna vilja ha;-)

 Jag vill så mycket men att gå från ord till handling är jävligt svårt, fattar inte varför jag inte lyckas. Nåja, nu ska jag iaf göra ett nytt försök för hundrafemtioelfte gången att sköta kosten. Får se hur långt jag kommer denna gång.


Annars har vi bara tagit det lugnt och varit ute när vädret tillåtit. Hängt mycket med Hanna och hennes kids. Jag är så otroligt glad över att de har flyttat hit så att börja jobba igen känns inte lika jobbigt som det brukar på hösten. Vi kommer fortsätta umgås så mycket vi kan och givetvis kommer vi träna tillsammans så fort tillfälle ges.

Imorgon börjar Love årskurs 1. Min stora fina kille! Fattar inte vart tiden tagit vägen. Jag har ju inte blivit äldre;-) Spännande ska det bli iallafall! 


           Kära mums fyllde 60 år i början av juni och då var vi hela familjen i Skarven och firade henne.

                                                                      Brudarna
                                                     En och annan cocosbolle har det blivit

 2 gånger har vi varit i Övik och badat, på detta foto har Love just hoppat från 3 meters trampolinen.
                                                         Love och bästa kompisen Wilma.

1 kommentar:

Anonym sa...

Testat LHCF ? Mitt godissug försvann efter 3 veckor , lätt värt då jag efter ett år fortfarande hellre äter en frukt eller riskaka istället. Sen vet jag att det inte är för alla men jag var godisgris av rang ;) kram och lycka till!