måndag 14 maj 2012

oj oj oj

Vad jag är dålig på att hålla bloggen levande! Vet inte riktigt vad det är som hänt som gör att jag "glömmer bort" att blogga. Kanske för att jag inte har så mycket vettigt att skriva eller visa upp?
Pysslet går trögt, även om jag "pysselsurfar" väldigt mycket (och lite shopping har det oxå blivit;-))och ÄR sugen på att pyssla, men ändå får jag inte riktigt till det. Jag har inte haft den där extra orken på kvällarna heller att börja med nåt projekt.

En stor anledning är nog att Christin(umenorskan)flyttar hem till Norge igen imorgon och det tycker jag naturligtvis är fruktansvärt tråkigt. Finns inte ord som beskriver hur mycket jag kommer att sakna denna underbara människa. Vi har haft så roligt tillsammans och hon har inspirerat mig sååå otroligt mycket med sin härliga scrapstil. Vi tycker så lika när det gäller scrapbooking och annat och har tillbringat massor med timmar framför chatten och pratat om pyssel, barn, familj och livet i allmänhet. Kommer sakna henne på alla pysselträffar som vi varit på och det kommer verkligen inte vara lika roligt att åka utan henne.

Älskar dig massor Christin och jag önskar dig och din familj stort lycka till med erat nya liv!!

1 kommentar:

Umenorskan sa...

Kommer sakna dig jättemycket också !!!!!!!!!!!!!!!!!!