fredag 3 februari 2012

Sjukstuga.nu

Imorgon drar Scrapeventet igång i Skellefteå och tyvärr kommer jag inte att vara där. Har varit sjuk i 3veckor nu och blir inte bättre. Förkyld som satan med feber som kommer och går.

Riktigt deppig just nu. En av mina(få)bästa vänner och pysselkompis Christin(Umenorskan)flyttar hem till Norge igen i vår och detta var en av de sista stora träffarna som vi kunde gå på tillsammans. men nu blir det inte så. Tror även att det har påverkat mitt pyssel (eller brist på det) den sista tiden. är ledsen över att hon flyttar, kommer inte vara lika roligt att åka på träffar utan henne. Kommer att kännas ensamt på träffarna...
Har inte samma lust till att pyssla och eftersom hon är den som ger mig mest inspiration så känns det mycket tråkigt att vi inte kommer kunna ses och pyssla ihop nå mera. Hoppas ju förstås kunna åka och hälsa på henne, men det blir ju inte på samma sätt.

Nåja, jag ska försöka ta mig ur denna svacka och återvända till pysselvrån och hoppas att suget efter scrapping kommer tillbaka. Bara detta jävla virus lämnar min kropp nångång!!

Kodac moment

2 kommentarer:

Kritos sa...

Låter som en riktigt besvärlig förkylning du fått, inte kul! Krya på dig! Kram Linda

Umenorskan sa...

Krya på dig. Vi behöver inte stora träffar framöver, vi hittar nog träffar där vi kan pyssla järnet.