torsdag 9 juni 2011

Avslutning på dagisIdag fick Love vara hemma med mig för natten till idag hostade han en hel del och var väldigt trött imorse. Han somnade sent(vilket han gjort några kvällar nu)även fast han var jättetrött redan från eftermiddan. Tror det är värmen, jag är oxå skit trött men har svårt att sova och vaknar tidigt och kan inte somna om.
Vi tog det lugnt på morron och sen åkte vi ut till Ersboda och shoppade lite leksaker och så käkade vi lunch på OBS. Hem och vila lite och sen tillbringade vi hela eftermiddagen ute på gården. Love lekte lite med barnen som går hos dagmamman i trapphuset bredvid och så låg vi och mös i solen.
Klockan 16 packade vi ihop oss och mötte upp pappan för grillning och trevlig samvaro på dagis. Många barn och vuxna samlades runt grillen och sen gick vi tipsrunda och så hade fröknarna bakat en massa gott(som jag naturligtvis inte kunde står emot)som vi mumsade i oss. Vi avslutade med att lyssna på när kidsen sjöng och sista sången blev det allsång.
Vi tackade av fröknarna med presenter och jag och Love hade gjort trekants askar som vi fyllde med godis. Jag VET jag måste hitta på nåt annat än godis att ge, men det är så svårt att komma på nåt bra.
Nåja, så här blev askarna iaf! Gjorde 4 askar totalt(bild på endast 3st, men de ser rätt så lika ut)
Till hälsningen så använde jag alfabetsstämplarna jag vann från GummiApan i en bloggcandy. Lite pillrigt att stämpla bokstäverna något så när jämna men tror jag fick det ganska så bra.
Clear embossade fjärilarna men jag fick inte till nåt bra kort på dom
Blomarrangemanget(limpistolen gick varm)

1 kommentar:

Anna-Karin sa...

Tack så hemskt mycket, de var suuuuperfina som allt annat du
gör :-) Att det var godis spelar ingen roll, det är ju tanken som räknas! Tack för en mysig kväll!