söndag 17 april 2011

veckan som varit

Oj, så dålig jag varit på att fota/blogga de senaste veckorna. Men det kan vara för att vi inte gjort nåt särskilt värt att föreviga på kort. Love har ju haft vattkoppor och varit hemma i 2veckor så det kan ju oxå vara en förklaring.
Idag på fm var vi ute på konstgräset och sparkade boll och hade det trevligt. Synd bara att det började blåsa en del, men vi höll oss värmen genom att springa och jaga bollen.
Fick några fina bilder på mina killar
Jag är väldigt dålig i ryggen oxå, känns som att minsta felrörelse så smäller det till och blir ryggskott. Har ont hela tiden och kan inte sitta särskilt länge. Försöker träna inför alla lopp(vårruset, storsjöloppet, blodomloppet och tjejmilen)jag ska delta i men det går trögt. Är fortfarande alldeles för tjock för att orka lufsa spec långt och det gör ont i ryggen på en gång. *suck* det gick såååå bra med vikten tills jag fick virus på balansnerven, efter det har det inte gått alls. Går bara upp..... Nåja, jag har väl nån slags intention på att ta tag i det igen men fasen så svårt det är. Blir att börja om från början känns det som(fast jag ligger på -7kg iaf) och det är bara såååå jävla tungt.

1 kommentar:

Petra sa...

Då var det alltså ni vi såg på konstgräset i dag :-) Vi hade tyvärr andra planer för dagen, annars hade vi gärna stannat och gett er en match ;-)