tisdag 8 februari 2011

Scrapeventet i Skellefteå

OJ, vilken underbart rolig, givande men ack så jobbig helg det varit!
I fredags åkte jag och Love till Ljusvattnet och började helgen med att käka tacos med Linda och delar ur hennes familj. Jag och Love sov ute i Linneas lägenhet(TACK gumman för att vi fick låna din säng)och det blev en tidig kväll för mig då jag somnade samtidigt som Love! Upp långt före tuppen(som vanligt)och jag styrde kosan mot Skeå redan vid 9 tiden på morgonen.
Kom fram strax efter 10 där jag mötte upp Christin(Umenorskan) som var mitt sällskap under helgen. Mycket skratt, pyssel, shopping och godisätande gjorde helgen till en succe!!

Som vanligt på träffar så blev det inte så mycket gjort och eftersom jag inte mådde/mår så värst bra så orkade jag inte vara så produktiv heller.

En LO fick jag ihop till en av utmaningarna, där journalingen skulle vara i fokus:
Gjorde även ett kort oxå(inser mer och mer att jag INTE är en kortmakare)
En av utmaningarna var att man skulle altra nåt så jag köpte en tändsticksask:
Började även på ett minialbum som jag gjorde av 2 cardstock:
Jag som älskar lila och ffa mörklila köpte på mig en del av dessa underbara papper från MajaDesign!
På söndag kväll så åkte vi hem och jisses va jag va trött i bilen på väg hem, hade riktigt svårt att hålla mig vaken sista biten. När vi kom hem så hade maken handlat skräpmat och efter det så nattade jag Love som absolut ville ligga i min säng. Jag låg hos honom tills han somnade men jag var så trött och slut så jag somnade jag oxå och klev inte upp förrän 11 på måndag fm!! Vaknade till flera gånger men orkade bara inte vakna till.
Idar var jag tillbaka till HC igen, för fjärde gången på 3v, och mest troligt är det vestibularis neurit jag lider av. Tyvärr kan det vara segdraget och ta upp till 2mån innan det läker ut och yrseln kan sitta i längre än så. Fick förlängt sjukskrivning i 2 veckor till att börja med. Är sååååå jävla less på detta nu!!! Har inte tränat på 3v, orkar bara vara igång korta stunder åt gången innan jag börjar må illa. Skulle lätt kunna ligga dygnet runt, men det känns inte aktuellt så jag försöker att vara igång så mycket det bara går. Tröstäter......har gått upp 3kg...... deppar......
Love börjar märka av att jag inte mår bra, han är väldigt mammig och vill gärna vara nära hela tiden. Jag har inte samma tålamod nu och har svårt att koncentrera mig och känner att jag blir fort irri. FAAN oxå!!! Nu vill jag bli frisk!!!

2 kommentarer:

Petra sa...

Åh...rakt in i hjärtat LO´n med smågrynen <3

Krya på dig och var snäll mot dig själv!

cri_kee sa...

Underbara papper...Jag gillade minialbumet du har gjort. Hur har du satt ihop sidorna?