lördag 29 januari 2011

Veckan som varit

har väl inte varit den allra bästa veckan!
Jag har fortfarande huvudvärk, yrsel, illamående, frossbrytningar kombinerade med kallsvett och är ständigt trött(men har svårt att sova). Var tillbaka på HC i torsdags och träffade en ÖronNäsaHals läkare som tog lite nya prover samt gjorde en grundlig undersökning. Höga infektionsparametrar på proverna jag tog tidigare i veckan så misstanken om kristallsjukan avslogs. Har nog en virusinfektion på antingen balansnerven eller så i bihålorna ovanför ögonen. Fick cortison som jag ska ta i 6 dagar och är jag inte bättre på måndag så ska jag tillbaka till HC igen och då skulle jag få remiss för röntgen samt undersökas igen och ev få antibiotika.


Imorgon fyller älskade pups 60år och det firas idag med stor fest i Skarven. Tyvärr så missar jag den och det känns bara sååååå jävla trist!!!


Love har oxå varit sjuk i veckan så maken har fått vara hemma med honom eftersom jag vilar väldigt mkt på dagen. Så det har varit mkt inne lek och bus!
Legot har ständigt stått framme
och i förrgår var killarna på stan och köpte lite nya TV spel så det har oxå gått varmt!

Inser att Love börjar bli stor kille nu, fast jag skulle vilja stanna tiden!! Han läser jättebra och kan läsa ur tidningar och även små bokstäver, läser texten på TV och hinner med flera ord och han lär sig nya ord varje dag. Han kliver upp själv på morgonen(som han alltid gjort)och igår morse hade han tagit sig frukost helt själv!! Han dolar på själv på morgontimmarna(vaknar ju fortfarande mellan 5och 6, som oftast närmare femman)med lite lek, TVtittande och TVspel. Han väljer själv det han vill ha på sig och är noga med att allt ska matcha, kanske han har det från mig;-)) Han klarar mer själv nu och jag ser hur stolt han blir när han fixat nåt och får känna sig duktig. Nu när jag varit/är sjuk så tar han hand om mig och sköter om mig. Han har ett stort hjärta och han bryr sig mycket om sin familj och sina kompisar. Han är glad, hjälpsam och har ständigt ett leende på läpparna.
MIN älskade stora lilla kille
Love tappade sin första tand igår(tror det är anledningen till den höga febern)!! Han satt i badet igår kväll och så helt plötsligt ropade han på mig att han hade dragit loss den själv!!
Före
Efter
Love studerar tanden
Nu väntar jag på att maken ska vakna för då ska jag gå isäng igen. Har sovit dåligt inatt och varit vaken sen 04 så jag är rätt så trött nu.

2 kommentarer:

Petra sa...

Vad duktig och go han är :-)

Therese Stålarm sa...

Men gud va tiden går fort!!!
Jag kommer än ihåg då dom var bara små lillskruttar!!! :)

Tänk snart börjar dom 6-års!

kram /Therese