måndag 24 januari 2011

Kristallsjukan

fick jag veta idag att jag har drabbats av. Har i 1 vecka haft ständig yrsel, huvudvärk, illamående, frossbrytningar och varit väldigt känslig för starkt ljus. Idag pallade jag bara inte längre utan åkte förbi HC efter jobbet och fick träffa min läkare där.
TACK till underbara svärmor som kunde hämta Love från dagis och ge honom middag!!!
Efter ett antal olika undersökningar så konstaterade han att jag med största sannolikhet lider av kristallsjukan. För er som inte vet vad det är kan ni läsa om det här.
Så nu är jag sjukskriven månaden ut och ska försöka vila samt framkalla yrseln så mycket jag orkar. Blir väldigt illamående när jag gör det men det är tydligen behandling för skiten så det är bara att härda ut. Fick en övning som jag ska göra flera gånger om dagen. Lite blodprover togs även och är jag inte bättre i slutet av veckan ska jag få träffa en ÖronNäsaHals doktor.

I går klädde vi på oss ordentligt och gick ut i snön så Love fick leka lite. Han klättrade i de stora snöhögarna utanför dagis och så träffade han några kompisar som var ute och åkte skridskor. Det var nästan -15gr så vi var bara ute i 1,5h. Men skönt med frisk luft eftersom jag legat sjuk hela veckan.
Har inte orkat pyssla nåt i veckan, blir bara korta stunder innan jag måste lägga mig igen. Men jag har rensat lite och sorterat och märkt lite lådor.

Tur jag har köpstopp för jag behöver då inga fler blommor
Vann ett helt stämpel kit från VildaStamps som jag klippte isär och la i cdskivor som jag har i en låda
Skulle vilja ha fler stänger på väggen, tex som denna där jag förvarar några av mina punchar från MS
Köpte en neccesär från Kicks som jag har mina distressdynor i
och så har jag lagt en svamp för varje färg i små zippisar och hängt på nessan
tidigare hade jag fäst svampdynan med kardborre på varje distressdyna med det blev för kladdigt.

I helgen fyller älskade pappa 60år och det ska firas ordentligt med stor fest på gamla skolan i Skarven. Hade tänkt åka upp redan på Torsdag men få se hur jag mår framåt helgen. Längtar iaf till att få träffa alla!!!

Love har sovit oroligt ikväll, vaknat och gråtit till några gånger. Hoppas bara inte han tänker bli sjuk, han har hållit sig frisk rätt så länge nu!

2 kommentarer:

Petra sa...

Det som inte dödar härdar...URK för att framkalla yrseln!!
Jag bli ännu en gång impad av din ordning av allt pyssel :-)
Vilken ung pappa du har... dom kan inte ha varit gamla då barnaskaran kom till jorden!
Krya på
Petra

PysselFiaz sa...

WOW!!! vilken fin ordning du har!! Önskar jag hade en bråkdel av fina ordning. Eller kan du kanske lotta ut dig själv i bloggen? =) Du kommer fixar fin ordning åt vinnaren =)

Kalasfint!!!