fredag 14 januari 2011

Inte bloggat på ett tag nu

har helt enkelt inte blivit av.

Dagarna går i en rasande fart och ibland är det lite svårt att hänga med. Kan inte fatta att Love redan är 5år!! Jag menar, JAG har ju inte blivit 5år äldre..... Vi har rensat ut i hans rum och fixat en ny säng åt honom, en STOR loftsäng som vi fick av en jobbarkompis till Göran.
TACK Ulrika för den och tack till din käre make som hjälpte oss att skruva ihop den!

Igår var det premiär för Love att sova i den(tog lite tid att fixa en nog stor madrass)och det gick bara bra. Jag har varit lite orolig hur det skulle gå för honom att klättra ner på morgonen, men det klarade han galant! Love har alltid varit väldigt försiktig när det gäller sånt och han är noga med att hålla i sig ordentligt.
Vi har även planer på att åka till IKEA och handla en TVbänk, en saccosäck/alt liten soffa som han ska få ha i sin lilla myshörna framför TV´n. Under loftsängen är det ett tillhörande skrivbord så vi ska köpa en ny stol till honom som passar bättre. Kanske några hyllor att sätta upp på väggen oxå. Nån som är sugen på en Billy bokhylla från IKEA så har vi en över! Den ryms helt enkelt inte i rummet.
Love poserar i nya sängen
Jag har hunnit vara på pysselträff oxå med goa Christin(Umenorskan) och Malin(cri-kee76) och där fick jag gjort 2 LO´s.
Kort på mig och Love när vi busade på Omberget för 2år sedan.
Gillar verkligen Crate och deras serie restoration, detta är den andra LO´n jag gör med dessa papper
Denna LO tänkte jag lämna in till Scrap-Perras månadsutmaning: Cirklar
Lek med cirklar på ditt alster och denna gång kan det bara vara LO. Det ska vara minst 3 olika cirklar i olika storlekar varav ett av dem ska vara ett foto.
Inte spec runda cirklar, men jag blev rätt nöjd ändå!

Jag fortsätter att käka lchf och har idag loosat 11kg!!! Mitt stora mål är -13kg till med 2 delmål, -3kg till påsk och sen ytterligare 5kg innan sommaren. Sen får jag se hur kroppen svarar och hur jag mår, kanske är jag nöjd då. Försöker träna minst 4dagar varje vecka och jag måste säga att det var länge sedan jag mådde så här bra. Sover bättre, har slutat med 1 av mina värkmediciner och ska snart börja trappa ner ytterligare en sort. Synd bara att passen som jag vill gå på är på kvällstid när maken jobbar men jag har turen att ha en underbar svärmor som gärna(hoppas jag?) sitter barnvakt till Love på Onsdagkvällar så jag kan träna på favoritpasset!

Idag är det tvättstugan som gäller och hade även tänkt städa men det tror jag att jag skippar. Har haft ont i min vänstra handled(som kommer och går) sista veckan och igår efter träningen när jag skulle sträcka ut höftböjar´n så halkade jag till med det bakre benet och höll på gå ner i spagat. Tog emot mig med vänster hand(såklart)och böjde tummen utåt på ett konstigt sätt. Gjorde rätt så ont!! Och när jag kom hem och skulle klä av mig så glömde jag bort mig och tog i med tummen och satan i min lilla låda så ont det gjorde. Så idag är den lite svullen och väldigt öm och lite bortdomnad. *suck* Alltid är det nåt!

1 kommentar:

UlrikaT sa...

Så snygga layouter du har gjort!
Så duktig du är att träna och äta rätt, det är verkligen något som man borde göra men bara skjuter upp till imorgon.