onsdag 19 januari 2011

Inne på tredje sjukdagen nu

och har absolut inte ork till nåt mycket som innebär fysisk aktivitet. Håller mig mest framför datorn(tackålov för den)och pysslar på lite i min vrå. Har organiserat lite och städat undan, men mest sitter jag och bloggsurfar och hittar ny inspiration.

Gjorde en LO igår kväll, som är till månadens utmaning hos LittleYellowHouseKits och som går ut på att tolka denna skiss:
Kravet är oxå att använda saker från de olika kiten från LYHK. Jag ser att alla andra använt sig av det senaste kitet men då det innehöll färger och papper som inte riktigt är min stil, så har jag letat fram papper från januari2010. Hoppas att man får använda sig av "gamla" kit....
Så här blev min tolkning
Har faktiskt inte bestämt mig för om jag tokgillar den eller om jag bara tycker den blev för plottrig. Jag försökte att få till lite lager-på-lager känsla och så ville jag få med mycket med dekos oxå. Tycker när andra gör det att det blir skitsnyggt men jag får bara inte till det riktigt. Nåja, ska fortsätta öva!

2 kommentarer:

UmeNorskan sa...

Krya på dig !

Carina sa...

Hej, Ville bara säga att nu har jag också blivit en Pysselhäxa. Ska nu se om jag förstår mig på forumet. Krya på dig Kram Carina