söndag 5 december 2010

Pysselträff med häxorna

var jag på igår, 12 timmar satt vi och pysslade! Det känns i ryggen idag....

Men supertrevligt var det med julgröt, pepparkakor och glögg(fast jag höll mig till lchf mat som jag hade med mig) samt massor med prat och skratt.

Jag använde mig av November kitet från LYHK och gjorde massa julkort.
Insidorna blev enkla
Lånade denna stämpel av Malin(kika in på hennes blogg och titta på alla fina alster hon gör)
Klippte ut lite fåglar från ett av mönsterpapperna
Fick låna en stämpel av Ella-Pia(från Slussfors)och hon visade mig hur man embossar(hade inte riktigt fattat det)och kolla så fint det blev
Använde mig av senaste kitet från LYHK och gjorde en LO
Denna gång hade jag packat light men det fick jag ångra då Christin(här finns hennes blogg, där finner jag inspiration till olika utmaningar) hittade på en lift utmaning. Mycket färger och inte alls min stil. Men jag kämpade på och tränade på att skapa utanför min vanliga bekvämlighetszon.
Så här blev min LO

Vi hade utlottning på Oktober/November utmaningarna som jag deltagit i med 4 alster och tänk att jag vann på 3 stycken!!! TACK till random.org!!! Fick pyssel paket för 300 kronor!

Detta var nog den trevligaste träffen jag varit på!!! Massor med underbara människor som mer än gärna svarade på mina dumma frågor och delade med sig av sina kunskaper OCH pyssel saker(lånade stämplar, punchar, papper och lite smått och gott). Loppis hade vi och jag sålde några papper bara, hade inte tagit med mig särskilt mycket. Särskilt tack till Pysslingarna vid mitt hörn, Christin och Malin som förgyllde min dag! Ser fram emot nästa träff!!

3 kommentarer:

cri_kee sa...

Tack för trevlig sällskap igår.
Jag gillar verkligen din lo med LYHK. Du lyckades fantastiskt med din lo efter liftutmaningen Christine gav dig.

UmeNorskan sa...

Tackar också för en trevlig pysseldag mer er i går. Tycker du ska vara nöjd med din lift, den blev jättebra. Ska nog klura ut några nya utmaningar till dig.... Nu har jag städat pysselbordet och klar för några timamrs pyssel..

Malin-Helena sa...

Var ute och surfade efter lite inspiration till enklare och fina julkort - det hittade jag verkligen här :)