måndag 1 november 2010

ont ont ont

Sedan mitten av Juli har jag haft mycket besvär med ryggen, men jag har försökt att ignorera smärtan och bara kört på ändå. Men nu sista veckorna har jag känt att det bara inte går längre. Sover sämre, gör ont bara att vända mig om i sängen(vaknar av det)jävulsk värk i ländryggen som strålar ut i benen och då ffa höger ben. Huggsmärtor som kommer av minsta lilla felrörelse. Jag kan tex inte lyfta upp datorn från vardagsrumsbordet eller om den ligger i sängen. Det gör ont och så hugger det till. Det gör ont bara att ta på mig sockar, måste sitta på en stol och göra det. Kan inte plocka i eller ur diskmaskinen(maken är inte så glad över det *S*)jobbigt bara att ta ut en gryta ur grytskåpet. När jag ska ta mig upp från sittande så måste jag stödja med händerna på låren för att komma mig upp. Det som är mest tråkigt är ju att inte kunna leka med Love som han och jag vill. Ja, listan är lång......

Idag har jag själv sjukskrivit mig för denna vecka, känner att jag orkar inte gå till jobbet när jag knappt tar mig upp ur sängen utan att det gör ont.
Förra veckan var jag på mitt första läkarebesök på Norrlandskliniken och det slutade med en röntgen av ryggen. På Onsdag ska jag på återbesök och då ska vi diskutera vilken behandling det blir. Jag är villig att prova ALLT, jag blir toooookig att gå hemma och ha så här ont och inte kunna göra något!!! Jag testade en stilla prommis ute i morse och det gick sådär, ont hela vägen och jag kände hur alla muskler spände sig. Men det är inte så kul att bara ligga inne, fasen man blir ju förslappad! Pyssla kan jag heller inte göra, efter att ha suttit en stund så börjar det göra riktigt ont.


Sådärja nu har jag fått klaga lite, nu känns det lite(läs:INTE)bättre!

Positivt: -5kg på 4 veckor!!!

1 kommentar:

Petra sa...

Men stackare!! :-( Hoppas du får en dunder behandling så du kan pyssla som du vill!!!
Kram