måndag 15 november 2010

Lite av varje

I Lördags var jag på min första stora pysselträff som pysselhäxorna anordnade. Som vanligt på de lite större tillställningar så hamnar jag själv vid ett bord i nåt hörn. I stort sett alla kommer 2 och 2 eller i ännu större grupper. Klart att jag känner mig utanför när jag sitter själv, men det är så inspirerande och givande att få vara bland andra pysslare. Fick massor med positiv energi trots att ryggen skrek av smärta bara efter några timmar. Blev många turer till butikerna;-)
Jag fick inte så mycket gjort heller, var inte med i några utmaningar heller pga att det bara kändes stressigt att hinna klart. Jag gjorde några alster som jag inte kan visa ännu eftersom det är julklappar.
Denna LO gjorde jag av scrapkitet som jag hade förbeställt
Idag knåpade jag ihop ett o-juligt julkort till veckans utmaning på 100&Norr
Nu laddar jag för pysselhäxornas julträff i början på december!!

3 kommentarer:

UmeNorskan sa...

Vad synd att du kände dig lite ensam, men det skall vi nog fixa till nästa gång! Om du inte hittar några andra att sitta med så kom och sitt med mig. Jag har varit i samma situation som dig, på mina första träffar kände jag bara Pearlized Madde, och hon var ju överallt, så då satt jag lite själv, så jag var tvungen att bara sitta mig med ett litet gäng efter det. Annars är det också bara säga till om du vill hitta på någon liten extra pysselträff någon gång. Jag är alltid pysselsugen.

Carina sa...

Hej, jag tittade efter dig hela dagen gick runt men såg inte till dig någonstans.( jag frågade en tjej om det var Sofie, men hon såg mest bara förskräkt ut träffade även Fia, Åsa N och en tjej till fr Holmsund Jag for också själv, satte mig i rummet som var rakt fram där man anmälde sig. I samma rum satt tjejerna från Piteå. Hoppas att det har blivit lite bättre för dig. Ha`re Carina

Petra sa...

Vilken rolig utmaning... Tycker att det blev ett riktigt juligt kort :-)