tisdag 2 mars 2010

Pysselförening

Jag har gått med i en pysselförening och hoppas på det sättet våga mig på de lite större pysselträffarna. Har varit och tittat i butikerna som varit på plats men inte varit med och pysslat. Men nu är jag anmäld till två stora träffar nu i vår!!

Pysselträff lördag 24 april i Umeå

Som anordnas av Pysselhäxorna - Umeås nya pysselförening.
Datum: Lördag 24 april
Plats:Ersdungens skola, Umeå
Tid:10.00 - 22.00
Kostnad: 70 kr

Förutom en trevlig dag med pyssel så bjuder vi på fika, frukt och godis. Fri parkering och möjlighet till att lasta av vår pysselpackning alldeles vid ingången...och alla vet vi ju vilket "flyttlass" de flesta av oss brukar släpa med. Dessutom butiker att shoppa loss i och tävlingar med priser att vinna.


Anmälan görs på vår hemsida
http://www.pysselhaxorna.vpsite.se där mer information finns tillgänglig.

Och sen den här:

Försommarmara i Umeå 22-23 Maj

"Nu är det dags att börja ladda inför Umeås stora försommarmara!

Precis som förra året anordnas träffen i samband med kulturnatta (http://kulturnatta.se) och iår infaller det evenemanget helgen den 22-23 maj. Träfflokalen blir återigen mysiga Thorén Business School som ligger centralt i Umeå, bara ett stenkast ifrån järnvägs- och busstationen.
Kostnaden för att delta i en hel helg av tävlingar, workshops och och härlig gemenskap är 100kr/person. Då ingår även goodiebag, trevliga utlottningar och fika (måltider ordnar man dock med själv). Träffen riktar sig till både scrappare och pärlare!
Anmälan sker via Pearlized.se (www.pearlized.se) där du även kan förbeställa scrapkit (150kr) och pärlkit (120kr). Kiten finns i ett begränsat antal, först till kvarn gäller! Vänligen observera att du inte kan inte beställa andra varor från Pearlized's sortiment samtidigt som anmälan, och betalning sker endast via bankgiroinbetalning enligt orderbekräftelse.
Vandrarhemmet KFUM (http://www.kfum.nu/05_VH_vandrarhem.php?id=024) ligger vägg i vägg med pyssellokalen, men rummen tar snabbt slut så boka redan nu!

Åtta butiker kommer att finnas på plats under helgen, och de flesta brukar ta med mer eller mindre hela butikssortimentet för att shoppingen för oss pysslare ska bli riktigt rolig. För dig som inte har möjlighet att pyssla med oss under helgen kan vi trösta med att butikerna på plats går att besöka under mässan på lördagen. Eftersom detta ingår i arrangemanget kring Kulturnatta så är entrén till mässan kostnadsfri.
Löpande information om försommarmaran/mässan kommer att publiceras på http://pearlizeds.blogspot.com, http://wih.blogg.se och http://forum.pyssel.net

Kanske vi syns där?

Inga kommentarer: