fredag 3 juli 2009

nu börjar jag få lite ordning

Så här ser min lilla hobbyskrubb ut för närvarande. Håller till i sovrummet precis brevid sängen. Bor man i en liten lght som vi gör så får man göra så gott man kan! Men Expedithyllan slukar massor med grejs så den är verkligen en superb hylla!!
Lådhurts där jag förvarar alla mina alfabet. Har sorterat varje bokstav för sig i små plast lådor från CO. Tog sin lilla tid men det va det värt!
En del av mina band/knapp förvaring, har resten i små glasburkar på flera tavellister.

Här sitter jag och pysslar om jag inte förflyttat mig ut till vardagsrummet. Där sitter jag oftast när jag gör smycken
2 verktygslådor från CO som nästan rymmer alla mina pärlor och annat som jag behöver för att tillverka smycken
Syns det att jag gillar papper!?! Hade först en Summera mappvagn med den tog upp för stor golvyta så då köpte jag dessa smarta stapelbara hyllor. Har även en plastback på golvet fullproppad med papper
Minibyrå som jag förvarar en del av alla mina blommor i. Har även 2 lådor som jag har lite större blommor i och dom står i Expediten.
Framkallade kort som jag sorterat, mina såkallade "blivande-LO-kort"

2 kommentarer:

Åsa/asamia sa...

WOW så fint du har det, och vilka smarta lösningar på förvaringen. Tack för titten!

Ica sa...

ja nu såg jag det :D såg snyggt ut .. Så du gillar att tillverka egna smycken med??? för det gjorde jag innan men det står bara försökt att sälja det men det är ingen som vill ha det förmodlingen det är knappt använt ändå slängde man ut 5000-6000 kronor på det så ja säljer det för 3000 kr men om du vill ta det för 3500 kr så är fraktfritt för den är väldigt dyr med tanke på dhl priser för det är 7 lådor 2 böcker 1 pärlplatta tänger, ståltråd, hattar och allt annat som man används som är i gott skick i lådor... skriv om du är intresserad ?? fler bilder kanske skicka i min blogg för jag har även annonsen där ...