tag:blogger.com,1999:blog-5002521956538268857.post3281794640691246990..comments2023-04-10T09:26:43.173+02:00Comments on Sophieslillakrypin: Igår hälsade vi påSophiehttp://www.blogger.com/profile/08489989222768418784noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5002521956538268857.post-19560876974198923292010-06-12T21:59:27.792+02:002010-06-12T21:59:27.792+02:00Underbara sommarbarn :-)
Joel blev biten på ögonlo...Underbara sommarbarn :-)<br />Joel blev biten på ögonlocket för några veckor sedan och han svällde upp över halva ansiktet (försvann inom några timmar) och var röd i ögat i någon dag! Har ingen aning om vad det kan vara som bet honom??!!Petrahttps://www.blogger.com/profile/13221643962378692310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5002521956538268857.post-41890148680204769402010-06-12T20:02:22.657+02:002010-06-12T20:02:22.657+02:00Hej där och tack för eftermiddagens bus! Här komme...Hej där och tack för eftermiddagens bus! Här kommer det braiga vardagsreceptet som jag surrade om:<br /><br />Till ett recept som räcker till fyra personer behöver du; ca 400 g pasta, 400 g kycklingfilé, 2 vitlöksklyftor, ca 2/3 burk soltorkade tomater i olja, 3 - 4 dl matlagningsgrädde (27%), ca 1,5 msk balsamvinäger, 1 tsk strösocker, salt, peppar och en kruka basilika.<br /><br />1) Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen.<br />2) Strimla kycklinfiléerna och tomaterna. Fräs kycklingen i olivolja. Tillsätt tomaterna och pressad vitlök när kycklingen nästan är genomstekt.<br />3) Häll på grädde, balsamvinäger och socker. Låt puttra ca 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.<br />4) Blanda i basilikabladen precis innan servering. Klart!<br />Kramar AAnonymousnoreply@blogger.com